Wednesday, 08 May 2024
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 237649

Med hastigheder på over 25 Mbit/s på dit internet, da vil du ikke bemærke at der games' eller ses WebTV på andre computere på samme netværk. Derfor vil man få en konstant stabil ydeevne. Dette kan være ideelt hvis du ikke har tålmodighed til ventetid, eller arbejder hjemmefra.

Lav en ærlig og realistisk vurdering af dit eller jeres behov og slå derefter op i vores guide herunder, hvilken internet hastighed du skal bestille. Falder du midt i mellem to grupper, så vælg altid opad og ikke ned. Du skal endvidere tænke på at behovet for hurtigt bredbånd kan ændre sig i fremtiden. Udviklingen går generelt kun fremad og opad, ikke den anden vej.

Markedet for bredbånd er efterhånden så modent at en række bredbåndsudbydere har sat sig mere eller mindre fast på det. Det typisk store skandinaviske virksomheder, der gennem opkøb og fusioner har opslugt de mindre udbydere i Danmark. TDC er den altdominerende spiller, der udover deres eget TDC bredbånd også ejer både Telmore, YouSee, Fullrate og Onfone. Svenske Telia kommer man heller ikke uden om. De har udover Telia også ejerskab over selskabet Call Me. Norske Telenor sælger bredbånd under eget navn, men ejer også CBB Mobil, og endelig er der Waoo! som er ejet af en stor gruppe fibernetselskaber.

er et websted, hvor forhandlere af forskellige vare- og produktgrupper vurderes ud fra deres prisniveau. skaber overblik over prisniveauet hos forhandlere inden for forskellige varegrupper. Vurderingen af hvilke forhandlere, der er de billige og hvilke, der er de dyre, foretages af forbrugerene. Besøgende på webstedet har mulighed for at angive om, de synes, en forhandler er billig internet aalborg eller dyr. Denne information opsamles og bruges til at organisere forhandlerlisterne.

Hvor meget hastighed, du skal have på din primære forbindelse, afhænger i høj grad af, hvad du præcis laver. Hvis du kun har en computer på nettet, kan du næsten altid nøjes med ned til omkring 10-12 Mbit. Det er nok til du sagtens kan streame i HD-kvalitet, og du kan downloade i et tilfredsstillende tempo, medmindre du downloader meget store filer og er utålmodig. Du kan altså roligt gå efter nogle af de billigste linjer, og det er jo rart, når du søger internet, når du flytter hjemmefra - eller bare vil have en ny linje, der passer til dit behov som studerende.

Det giver dig mulighed for at komme på nettet, langt de fleste steder - det kræver dog, at der er dækning, der hvor du er, men det er der heldigvis langt de fleste steder i de store byer. Til gengæld kan det hurtigt blive en stor ekstra post, hvis du kun har din SU og ikke helt vil afmelde dit fastnet bredbånd - og en traditionel bredbåndsforbindelse giver trods alt mere stabilt internet!

Er man sikker på, de to ting ikke har særlig stor betydning, kan man dog sagtens investere i mobilt bredbånd - og uanset hvad, er der 14 dages fortrydelsesret på mobilt bredbånd, hvis du bestiller over nettet. Så finder du kort efter bestillingen ud af, at det ikke er den rigtige løsning for dig, kan du komme ud af abonnementet og lede efter andet billigt internet.

Den mest udbredte form for internet og også den form, mange vil beskrive som den traditionelle. Det er med denne type ikke muligt at få samme mbit i download og upload, men det er dog også de færreste, der har et behov for dette. Signalet kommer ind gennem et telefonstik, og der skal benyttes en trådløs router, hvis der skal være flere online på internettet på en gang.

Når du skal ud og finde en bredbåndsløsning så er det også en rigtig god ide at overveje hvad du skal bruge dit internet til. Måske skal du kun ind og tjekke din email og surfe en smule nyheder og har derfor ikke brug for en dyr løsning. Men hvis du nu skal ud og streame Netfix og HBO, hente store eller tunge filer på internettet eller måske spille online spil, så anbefaler vi at du vælger en af de lidt større løsninger.

Vejen til det billigste internet går ikke den samme vej for alle forbrugere. Kostpriserne varierer nemlig betydeligt fra virksomhed til virksomhed, samt hvert selskab sælger generelt også noget særligt. Dette specielle udmønter sig i form af den internethastighed, som vedkommende bliver tilbudt. Der er faktisk en hastighed for henting og publicering, hvilket gør det en del vanskeligere at vælge internetudbyder. Men nærstudér dit behov for at downloade og publisere materiale på Internettet, og køb så hos bedste firma.

Se tv på din tablet, smartphone eller computer, når du vil. Med trådløst Stofa Bredbånd har du fri adgang til WebTv, så du kan se tv overalt i dit hjem - du får også WebTv To Go, så du kan se nyheder, når du sidder i bussen, står i kø i supermarkedet, når toget er forsinket eller i sommerhuset. Så længe du holder dig inden for Danmarks grænser, kan du se WebTv på farten.

Random Image

eye.jpg

Quick contact form

Email:
Subject:
Message:
How many eyes has a typical person?

Here We Are